maanantai 21. helmikuuta 2011

Robyn - Don't Stop The Music

Artisti: Robyn
Kappale: Don't Stop The Music (2002)
Albumi: Don't Stop The Music
Mieleenjäävin lause: "This little girl didn't care what anybody said."

Sattuman sanelemaksi päätyi jo toinen kappale ruotsalaisen Robynin vuoden 2002 Don't Stop The Music -albumilta jonka nimibiisistä on siis samalla kyse. Robyn on esimerkki artistista jonka pop-ura alkoi tuotettuna teinitähtenä ja jonka ura lähti myöhemmin uuteen nousuun omin voimin. Vuosi 2010 oli Robynille hyvin tuottelias, sillä hän julkaisi kolme albumia sen aikana. (Body Talk Pt 1, Body Talk Pt 2 ja Body Talk).  

En tiedä onko Don't Stop The Music jollakin tapaa tehty kuvastamaan Robynin tuntoja vuosituhannen alussa jolloin entinen lapsitähti on varmasti saanut kuulla paljon epäilyjä siitä kuinka hyvin hän tulee pärjäämään omillaan. Sanoitus kuitenkin kertoo tytöstä josta puhutaan pahaa mutta jonka musiikin tahdissa maailma kuitenkin tanssii. Kuvaus sopisi varsin hyvin keheen tahansa suosion aallonharjalla olevaan naispoppariin, sillä suosiohan on ei ikinä tule ilman lieveilmiöitä ja kritiikkiä. 

Robynin ääni on persoonallinen, tunnistettava ja varmasti mielipiteitä jakava. Itse olen oikeastaan puolivälissä sillä Robynin tuotoksista puolet lähinnä ärsyttää ja loput ovat yleensä mieleeni. Tämä kahtiajakoisuus pätee jopa hänen albumeidensa sisällä mikä tekee ostopäätöksien tekemisestä niiden suhteen hankalaa. Don't Stop The Music on itselleni kuitenkin sitä parempaa Robynia; tarttuvaa, pirteätä eikä liian tekoasenteellista. Kappale pyörii hauskasti hieman hypnoottisella tavalla jota on varsin hankala pukea sanoiksi. Loistelias tai edes hyvä kappale ei ole sillä päähän tämä ei jää soimaan, mutta varsin mukava ja piristävä kokonaisuus kuitenkin. Kolme ja puoli minuutia positiivisuutta on hyvä annos, päivästä riippuu riittääkö tämä vai tarvitaanko jotakin vahvempaakin.    

Arvosana: 6,0/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti