keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Culture Beat - Got to Get It

Artisti: Culture Beat
Kappale: Got to Get It (1993)
Albumi: 64 Dance Classics
Mieleenjäävin lause: "Yeah, yeah, yeah."

Eurodancea pikkulauantain iloksi. Culture Beat muistetaan taatusti parhaiten vuoden 1993 Mr Vain hitistään mutta moniko tietää että kyseinen projekti on jatkanut olemassaoloaan tähän päivään asti? Keulakuvat ja jopa tuottajakin ovat ehtineet vaihtua matkan varrella mutta tunnetuimmat Culture Beatia edustaneet henkilöt lienevät laulaja Tania Evans ja räppäri Jay Supreme jotka ovat äänessä tämän päivän sattuman sanelemalla.

Got to Get It hukkaa jotakin joka teki Mr Vainista joukosta erottuvan eurodancehitin. Tania Evans kuulostaa tässäkin kappaleessa hyvältä ja Jay Supreme ajaa jäykähköissä räpeissä asiansa mutta se jokin puuttuu. En silti halua olla liian kriittinen sillä tälläkin kappaleella on hetkensä ja se on keskimääräistä paremman kuuloista dancea tuotantonsa puolesta. Varmasti tämä on saanut soittoaikaa Salodanger -showssa ja pärisyttänyt karvanoppatoyotien peräkontteja. Unohtamatta nykypäivän mainiota Ylex:n Parasta ennen -ohjelmaa.

Got to Get It täyttää tehtävänsä tanssimusiikkina sillä se on tanssittavaa ja siitä tulee hyvälle tuulelle. Mikään täsmäleka se ei ole, mutta on juuri sopiva kappale soittettavaksi siinä kohden kun kaikki ne tunnetuimmat eurodancehitit alkavat tökkiä. Pidän kappaleen puhtaista soundeista ja ne eivät ole vanhentuneet ajan myötä aivan niin paljoa kuin monille muiden saman aikakauden dancebiiseille on käynyt. Jay Supremen räpit ovat kylläkin hieman liian monotonista kuultavaa verrattuna Tania Evansin samettiseen lauluun. Ei mitään erikoista mutta kelpo kuunneltavaa sille joka eurodancesta sattuu pitämään.

Arvosana: 5,5/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti